Welkom bij 3DSombouwen.nl


Het grote bedrijf Nintendo CO., LTD heeft ons gedagvaard. Zij eist via haar advocaten een hoop gegevens, waaronder van klanten die meerdere artikelen hebben besteld en zij willen graag een kleine ondernemer, die toch al in zwaar weer zit, failliet laten gaan door maar liefst  66.880,37 euro op te eisen.

"artikel 27a Auteurswet: doeltreffende technische voorzieningen omzeilen is onrechtmatig"

Om aan te geven dat de beveiling van de 2DS, 3DS, new 2DS en new 3DS systemen niet doeltreffend zijn en de flashkaarten in principe alleen gegevendragers zijn tonen we hieronder een link hoe u met slechts 3 bestanden bijna elke 2DS en 3DS kunt ombouwen. U hoeft deze bestanden alleen maar op de micro SD kaart te zetten en te activeren via het 2DS/ 3DS menu. Dit doen wij om aan te tonen dat de beveiliging van de 2DS en 3DS een lachertje is en deze dus ook niet doeltreffend is. 

Wij geven hieronder de link ter informatie naar een externe site:

- 3DS homebrew softmod


Verder zijn er trouwens nog meer softwarematige hacks die aantonen dat de beveiliging van de 3DS niet doeltreffend is. Hieronder een link naar een overzicht:

- Softmods 3DS

Hieronder nog een video van magnethax waarbij een magneetje wordt gebruikt:Wij hebben overigens een voorstel uitstaan om met Nintendo een schikking te treffen die in belang is van alle partijen. Dit voorstel hebben zij niet geaccepteerd.